SCHEDULE

SCHEDULE

We have your instructors lined up for this year and we're working to put together an amazing workshop schedule for you! Stay tuned for more workshop topics! Check the schedule below to get an idea of how your day will be filled with dance, play, and socializing!

Workshops begin Thursday at 4:00 pm and are designed for ALL levels of dancers.

Most workshops are held in the main hall. Note that the floor is concrete. Some workshops, such as yoga or drumming, may be held outside on the lawn.



Suggested items to bring
dance wear
water bottle
yoga mat
notebook & pen
finger cymbals
drum
props such as a veil, cane, big skirt, etc. if needed
dance shoes, if you like (dance floor is concrete as noted above)

2018 SCHEDULE

MORNING YOGA with MALIA
Wake Up with Yoga — Friday, Saturday, & Sunday Mornings at 9 am

WEDNESDAY, AUGUST 23
All DayOptional Chill Out and Play Day — Vendor Set Up, No Workshops

THURSDAY, AUGUST 24
 9:00 amVendor Setup | Play | Shop | Relax
 4:00 pmDrum SoloCassandra Fox1.5 hrs
 5:30 pmTotally LaterallySharon Kihara2 hrs
 EveningCamp 'n Jam with live music

FRIDAY, AUGUST 25
 9:00 amYogaMalia1 hr
10:00 amRaks KawleeyaSharon Kihara2 hrs
12:00 pmGreek Line DancingZaphara1 hr
 1:00 pmLunch | Play | Shop | Relax
 4:00 pmDrummingGeorge Sadak1 hr
 5:00 pmFlutter ButterCassandra Fox1.5 hrs
 9:00 pmHafla (Live & Recorded Music)

SATURDAY, AUGUST 26
 9:00 amYogaMalia1 hr
10:00 amTribal Fusion TechniqueSharon Kihara2 hrs
12:00 amKarsilima & ZillsZaphara 1 hr
 1:00 pmLunch | Play | Shop | Relax
 4:00 pmHouse of TarabHouse of Tarab1 hr
 5:00 pmIntro to Caribbean FusionCassandra Fox1.5 hrs
 9:00 pmHafla (Live & Recorded Music)

SUNDAY, AUGUST 27
 9:00 amYogaMalia1 hr
 9:30 amShimmy While You TwerkCassandra Fox1.5 hrs
11:00 amSlow & SteadySharon Kihara2 hrs
 1:00 pmLunch | Cleanup | Pack
 2:00 pmWe are out of camp! See you next year!